Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Рішення №11 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами та передача їх в оренду ТОВ «Діамант-Агро»»

Кількість переглядів: 31
Скликання: VIII скликання
Сесія: ХХХVII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 13.09.2023
Номер документу: 11
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами та передача їх в оренду ТОВ «Діамант-Агро»
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.02 МБ)
  2. Файл 2 (0.02 МБ)

ЮНАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СУМСЬКОГО РАЙОНУ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІІІ СКЛИКАННЯ

XXXVII СЕСІЯ 

РІШЕННЯ

 

від 13 вересня 2023 року                                                                     с. Юнаківка

 

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами та передача їх в оренду ТОВ «Діамант-Агро».

 

Розглянувши клопотання та додані до нього документи ТОВ «Діамант-Агро» про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами та передачу їх в оренду,  відповідно  до  пункту 34 частини 1 статті 26 Закону  України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статей 12,93,122,124,125,126 Земельного  кодексу України, статей 15,30 Закону України  „Про  оренду землі”, статті 654 Цивільного кодексу України, статті 288 Податкового кодексу України та на підставі Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» №2698 від 19.11.2022 року, Юнаківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити  ТОВ «Діамант-Агро» технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) під проектними (польовими) дорогами в масивах земель сільськогосподарського призначення на території Юнаківської сільської ради, Сумського району Сумської області. Загальна площа – 28,8434 га, кадастрові номери земельних ділянок згідно додатку.

2. Надати ТОВ «Діамант-Агро» земельні ділянки в оренду у розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок строком на 10 років, кадастрові номери земельних ділянок згідно додатку, загальна площа земельних ділянок – 28,8434 га.

3. Доручити сільському голові Юнаківської сільської ради укласти Договір оренди на вище зазначену земельну ділянку.

4. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію  з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та антикорупційної діяльності, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                              Олена СІМА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь