Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Рішення №33 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бояриновій І.В.»

Кількість переглядів: 90
Скликання: VIII скликання
Сесія: VII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 30.03.2021
Номер документу: 33
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бояриновій І.В.
Прикріплені файли:

ЮНАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

Сумського району Сумської області

VIII СКЛИКАННЯ

VІІ СЕСІЯ

30.03.2021                                                                                           с.Басівка

РІШЕННЯ

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Бояриновій Ірині Володимирівні

 

Розглянувши та обговоривши заяву гр. України Бояринової Ірини Володимирівни про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства за рахунок сформованої земельної ділянки комунальної власності сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га, за межами населених пунктів Кияницького старостинського округу Юнаківської сільської ради  Сумського району Сумської області, відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.12,118,121,122,126,184 Земельного кодексу України та ст.25 Закону «Про землеустрій» Юнаківська сільська ради

ВИРІШИЛА:

1. Надати гр. Бояриновій Ірині Володимирівні дозвіл на розроблення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, за рахунок сформованої земельної ділянки  комунальної власності сільськогосподарського призначення (рілля), орієнтовною площею 2,0000 га за межами населених пунктів Кияницького старостинського округу Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області, для безоплатної передачі у власність.

2. Рекомендувати заявнику замовити виготовлення проекту землеустрою в організації, яка має дозвіл (ліцензію) та сертифікат на виконання даного виду робіт.

3. Розроблений проект  землеустрою погодити у встановленому законом порядку та подати на затвердження  сесії сільської ради.

4. Контроль за виконанням  даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та антикорупційної діяльності, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

Сільський голова                                                                        Олена СІМА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь