Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Рішення №93 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки сільськогосподарського призначення гр. Тарабар А.Д.»

Кількість переглядів: 111
Скликання: VIII скликання
Сесія: VII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 30.03.2021
Номер документу: 93
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки сільськогосподарського призначення гр. Тарабар А.Д.
Прикріплені файли:

 

ЮНАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СУМСЬКОГО РАЙОНУ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІІІ СКЛИКАННЯ

VІІ СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

 

від 30 березня 2021 року                                                                       с.Басівка

 

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки сільськогосподарського призначення гр. Тарабар Аллі Дмитрівні.

            

Відповідно до статті 26 Закону України "Про місцеве самоврядування", ст. 12,118,121,122,125,126 Земельного кодексу України, статті 4 Закону України, розглянувши заяву громадянки України Тарабар Алли Дмитрівни про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населеного пункту Юнаківська сільська рада                                           

ВИРІШИЛА:

1.Надати  громадянці Тарабар Аллі Дмитрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га  для ведення особистого селянського господарства із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності за межами населеного пункту с. Юнаківки Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.   

2. Громадянці  Тарабар Аллі Дмитрівні замовити проект землеустрою щодо надання у власність земельної ділянки  в проектній землевпорядній організації, яка має ліцензію (дозвіл) на виконання даних робіт.

 

 

Сільський голова                                                              Олена СІМА

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь