Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Проект рішення №99 «99. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під спортивний та дитячий ігрові майданчики по вул. Миру, с. Локня на території Басівського старостинського округу Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.»

Кількість переглядів: 85
Скликання: VIII скликання
Сесія: VIII сесія
Тип документу: Проект рішення
Дата: 05.05.2021
Номер документу: 99
Назва документу: 99. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під спортивний та дитячий ігрові майданчики по вул. Миру, с. Локня на території Басівського старостинського округу Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.
Прикріплені файли:

ЮНАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СУМСЬКОГО РАЙОНУ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІІІ СКЛИКАННЯ

VІІI СЕСІЯ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

від 07 травня 2021 року                                                                       с.Юнаківка

 

Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою  щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під спортивний та  дитячий ігрові  майданчики по вул. Миру, с. Локня на території Басівського старостинського округу Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області.

 

Заслухавши інформацію сільського голови, керуючись ст. 12,122,123 Земельного кодексу України, п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи пропозиції постійної комісії сільської ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та антикорупційної діяльності, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, Юнаківська сільська рада

ВИРІШИЛА:

  1. Надати дозвіл Юнаківській сільській раді дозвіл на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності під спортивний та дитячий майданчики по вул. Миру, в с. Локня, Басівського старостинського округу Юнаківської сільської ради Сумського району Сумської області, орієнтовною площею 0,2000 га. 
  2. Юнаківській сільській раді замовити проект землеустрою в ліцензованій організації погодити у встановленому законом порядку та подати на розгляд сесії Юнаківської сільської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань законності, правопорядку, депутатської діяльності та антикорупційної діяльності, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

 

 

Сільський голова                                                                            Олена СІМА

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь