Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Рішення №158 «Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гулієвій Тетяні Борисівні.»

Кількість переглядів: 193
Скликання: VIII скликання
Сесія: XIII сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 07.09.2021
Номер документу: 158
Назва документу: Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гулієвій Тетяні Борисівні.
Прикріплені файли:

ЮНАКІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

СУМСЬКОГО РАЙОНУ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

VІІІ СКЛИКАННЯ

XIIІ СЕСІЯ

 

РІШЕННЯ

від 07 вересня 2021 року                                                                       с. Юнаківка

 

Про відмову у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Гулієвій Тетяні Борисівні.

 

        Розглянувши та обговоривши заяву гр. України Гулієвої Тетяни Борисівни  про надання дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  до 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Кияниця на території Юнаківської сільської ради, керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 12, ч. 7 ст.118, п.3 ст123 (або  відповідно до ст. 15-1 , 118, 122, 162 Земельного кодексу України,  ст. 2,6,45 закону України «Про землеустрій» ст.1,47 Закону України «Про охорону земель»   Юнаківська    сільська рада   

ВИРІШИЛА:

       1. Відмовити гр. Гулієвій Тетяні Борисівні у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  до 2,0000 га, розташованої за межами населеного пункту с. Кияниця на території Юнаківської сільської ради з таких підстав: бажана до відведення земельна ділянка знаходиться в постійному користувані. Земельні ділянки, які перебувають у власності чи користуванні громадян або юридичних осіб, передаються у власність чи користування за рішенням органів виконавчої влади чи органів місцевого самоврядування лише після припинення права власності чи користування ними в порядку, визначеному законом (частина п’ята статті 116 Земельного кодексу України).

 

 

Сільський голова                                                          Олена СІМА


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь