Юнаківська громада

Сумська область, Сумський район

Звернення депутатів Юнаківської сільської ради про закриття неба над Україною

Дата: 06.03.2022 09:21
Кількість переглядів: 5609

Фото без опису

Урядам та парламентам країн-членів НАТО

Президентові Сполучених  Штатів Америки

Президентові Франції

Канцлерові Німеччини

Прем’єр-міністрові Великобританії

Генеральному Секретареві НАТО

Послам та дипломатичному корпусу усіх держав НАТО

 

Звернення депутатів Юнаківської сільської ради

 

Ми, депутати Юнаківської сільської ради, звертаємось до вас на підтримку прохання Президента України Володимира Зеленського про закриття неба над Україною для захисту населення, а також об’єктів критичної інфраструктури, пошкодження яких може спричинити катастрофи світового рівня.

24 лютого 2022 року серед ночі, коли усі громадяни України спали, ворог у особі президента Російської Федерації віддав злочинний наказ здійснити напад на суверенну Українську землю. Українці прокинулись від жахіття повітряного бомбардування своїх міст та сіл.

Вже одинадцяту добу російські війська систематично обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури України, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням авіації, балістичних ракет, артилерії, реактивних систем залпового вогню. Сотні мирних громадян України вже загинули. Російські військові з небаченою жорстокістю знищують житлові будинки, лікарні, дитячі садочки і школи, холоднокровно вбивають мирне населення та дітей нашої країни.

Десять останніх днів показали, що це війна не лише проти України, але проти демократії, свободи та гуманності у всьому світі. Кожна згаяна хвилина – це смерті наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села.

Українська держава та народ України стали жертвою імперських амбіцій тоталітарного режиму, що відродився на території Російської Федерації та загрожує цілому світу ядерною катастрофою.

Ніч на 4 березня показала, що навіть винищення жителів України – не єдина мета кровожерного режиму Путіна та Російської Федерації. Обстрілами Запорізької атомної електростанції війська окупантів поставили під питання виживання всього людства і навіть життя власних громадян.

Напад Російської Федерації на Україну вже призвів до того, що сотні тисяч біженців прямують через кордони НАТО. Весь світ розуміє важливість закриття неба над Україною. Тепер час усім демократичним урядам, які поділяють цінності людського життя, ділом довести свої гуманістичні ідеї. Закриття неба над Україною дозволить нам зупинити просування ворога та захистити тисячі життів українців.

Від імені мільйонів українців, які з 24 лютого 2022 року сидять в укриттях та бомбосховищах, від імені тих які воюють за свободу  Європи, у пам’ять понад дві тисячі цивільних громадян та від всіх хто вже загинули від російського бомбардування, ми закликаємо вас із закликом посередництва у припиненні війни та закрити небо над Україною.

 

Сільський голова Олена Сіма та 22 депутати Юнаківської сільської ради (одноголосно)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь